- 9:00 Webinar begins, greetings, etc (Janet van Zoeren)
- 9:10-9:35 Introduction to NEWA 3.0, including info regarding best browsers to access the webpage through, how to submit questions/concerns, info about buying a weather station, and general introduction to the Zendesk and online tutorials (Dan Olmstead 25 mins)
- 9:35-10:00 Registering, logging in, setting up a profile to use your NEWA Dashboard; fruit models overview, biofixes, default biofixes, accessing and downloading weather data (Juliet Carroll 25 mins)
- 10:00-10:30 Fire blight model how to use the new interface, when/why to use this model, examples and hands-on activities (Kerik Cox 30mins)
- 10:30-1:45 quick stretch break
- 10:45-11:15 Apple Scab model how to use the new interface, when/why to use this model, examples and hands-on activities (Kerik Cox -30mins)
- 11:15-11:45 Plum Curculio how to use the new interface, when/why to use this model, examples and hands-on activities (tbd 30mins)
- 11:45-12:15 Internal lep models how to use the new interface, when/why to use this model, examples and hands-on activities (tbd 30mins)